Over mij

Profielfoto Brent Schuddinck

Wie ben ik?

Ik ben Brent Schuddinck. Ik ben 21 en woon in Denderbelle, een deelgemeente van Lebbeke.

Momenteel studeer ik Interactive Multimedia Design (IMD) aan de Thomas More Hogeschool te Mechelen. Ik studeer af in 2017 als webdeveloper - digitaal productontwikkelaar en ben vervolgens op zoek naar een job.

Het web is mijn grootste speeltuin met in het bijzonder front-end development en CMS systemen zoals Drupal. Ik werk en experimenteer graag met code, nieuwe technologie en webdesign. Een idee of probleem vertalen naar een gebruiksvriendelijke website of digitaal product op maat van de klant vind ik ontzettend spannend en uitdagend.

Collega's omschrijven me als een leergierig persoon, planner, babbelaar in de positieve zin en als iemand die vaak voor 'the extra mile' gaat. Bekijk mijn Linkedin profiel

Mijn passie voor web development

Sinds mijn veertiende experimenteer ik in mijn vrije tijd met hosting, het bouwen van responsive websites die er goed uitzien op verschillende schermen en toestellen en het programmeren van kleine scriptjes. Wat begon met een eenvoudige pagina (zwarte letters op een witte achtergrond) veranderde stilaan in een gebruiksvriendelijke website dat vorm en opmaak begon te krijgen.

Het web is fantastisch en geeft particulieren en bedrijven extra mogelijkheden om nieuwe klanten te bereiken en meer omzet te halen. Het investeren in een gebruiksvriendelijke op maat gemaakte website laat je onderscheiden van concurrenten.

Laten we kennismaken en ontdek wat een professionele gebruiksvriendelijke website of digitaal product voor jou of je bedrijf kan betekenen.

Hobby's

Ook in mijn vrije tijd zit ik niet stil. Ik wil continu bijleren over alle nieuwe dingen op het web. Dit doe ik door ondere andere Smashing Magazine, Datanews en het magazine Webdesigner te lezen.

Af en toe ga ik naar events zoals Multi-Mania en Bump festival in Kortrijk. Dit is de ideale gelegenheid om nieuwe dingen te ontdekken, inspiratie op te doen en mijn skills verder te ontwikkelen.

Daarbuiten hou ik van lekker eten, citytrips, rollercoasters en ga ik regelmatig joggen om fit te blijven.

Vaardigheden

Ik heb ervaring met HTML, CSS, javascript, PHP, hosting en webserverbeheer, laravel framework, git, user experience en usability, content management systemen zoals Drupal, zoekmachineoptimalisatie (SEO), ... Eveneens kan ik het design verzorgen van schets tot mockup.

Ga naar mijn Linkedin profiel voor een uitgebreid overzicht van hardskills, softskills, gerealiseerde projecten en voorbeelden.

Laten we kennismaken

Je bent op zoek naar een webdeveloper die voor jou een gebruiksvriendelijke website of digitaal product kan ontwerpen en maken of binnenkort bij jou in dienst kan treden? Dan kan ik je zeker helpen.

Laten we kennismaken